MS-3

  • Dekodiranje/sekunda: do 1000
  • Udaljenost čitanja: 51 to 254 mm
  • Široki kut skeniranja
  • IP54 

MS-3  je laserski  bar kod skener izuzetnih performansi.

Široki kut čitanja od  70 stupnjeva  objedinjen sa ultra kompaktnim i fleksibilnim kučištem. 

Visoke performanse i fleksibilnost čine MS-3 optimalnim izborom za pouzdanim čitanjem  integriran u strojeve i instrumente. 

Primjenjuje se za  Kliničke instrumente,   Validaciju ispisa bar-kodova,  Parking kioske,  POS terminale,  Robotizaciju.

MS-3

ms3laser_210

MS3 kompaktni laserski bar kod skener.

Specifikacije

Kompaktan i Lagan44.5 mm x 44.5 mmx 21.6 mm teži samo 57 g, i kao takav idealan je za ugradnju unutar robotskih uređaja u vrlo malom prostoru.
Visoka brzina skeniranjaPodesiva brzina skeniranja od 300 pa do 1000 dekodiranja u sekundi i Microscanov algoritam dekodiranja garantiraju uvijek točno i precizno čitanje.
Široki kut skeniranjaŠiroki kut skeniranja od preko 70 stupnjeva i podesiva žarišna udaljenost daju dodatne uštede prosora unutar sustava, što povečava fleksibilnost kod pozicioniranja.
Vizualni IndikatoriLED diode na skeneru pružaju mogučnost vizualnog praćenja performansi skenera.
Kontrole u realnom vremenuUlazi uključuju "trigger" signal, “new master” ulaz, i programabilni ulaz za poništavanje brojača ili otpuštanja izlaza. Izlazi mogu biti podešeni tako da se aktiviraju zavisno od više uvjeta uključujući i "matchcode" i dijagnostičke operacije.